Lærerkurs i Valdres fra 22.juni til 27.juni

Valdres sommersymfoni er svært glade for å annonsere at det populære lærerkurset er tilbake i Valdres i sommer, i tett samarbeid med Innlandet musikkråd! Vi er heldige som har med oss den erfarne og eminente pedagogen Grete Helle Rasmussen til å arrangere dette.

I år tilbyr vi et unikt kurs som gir instrumentallærere mulighet til å utveksle erfaringer med dyktige lærere fra inn- og utland, hente inspirasjon og bli faglig oppdatert. Vi tilbyr 5 dager – fra 22.-27. juni – med foredrag, konserter, observasjon av spilletimer og mesterklasser samt faglige diskusjoner om aktuelle utfordringer i arbeidet med musikkinteresserte barn og unge. Kurset arrangeres på Scandic Valdres. Parallelt arrangeres også Valdres sommersymfoni – festivalen. Denne perioden byr med andre ord på muligheter for fantastiske musikkopplevelser og faglig input.

Det er begrenset med plasser så søk snarest, og senest innen 15 mai.

Les mer her: https://www.sommersymfoni.no/…/alle-kurs/laererkurs.aspx