ESTA Norge & Oslo kulturskole arrangerer workshop med fiolinist Walter Reiter. Tema er tidlig musikk – hvordan kan vi integrere kunnskap om stil, interpretasjon og teknikk i undervisning på en inspirerende måte?

Velkommen til workshop med fiolinist Walter Reiter! Workshop består av foredrag og samspill etterfølgende diskusjon. Tema er tidlig musikk, og hvordan vi kan integrere kunnskap om stil, interpretasjon og teknikk i undervisning på en inspirerende måte, uten frykt for «barokkpolitiet»!
Ta med eget (modern) instrument og barokkbue, om du har.

Walter Reiter underviser i Historical Performance på The Royal Conservatoire of Hague og på Trinity Laban Conservatoire i London. Hans bok «The Baroque Violin & Viola: A Fifty-Lesson Course» er utgitt på Oxford University Press. Han gir mesterklasser og leder prosjekter i mange land. https://www.walterreiter.co.uk/

Det blir enkel servering med te/kaffe og frukt. Ta gjerne med egen matpakke.
Påmeldingsfrist 26. september.

Tid: torsdag 29.9. kl 9.30-13.00
Sted: Oslo Kulturskole,

Link til påmelding: https://forms.gle/7ckJrZq5CBPYn7oi8

Pris for deltakeravgift:
ESTA-medlemmer & ansatte på Oslo kulturskole: 250 kr
Studenter og pensjonister, ESTA-medlemmer: gratis
Ikke medlem: 350 kr
Studenter og pensjonister, ikke medlemmer: 100 kr

ESTA (European String Teacher Association) er en interesseorganisasjon, som samler strykepedagoger fra hele Europa. Organisasjonens formål er å fremme pedagogiske, kunstneriske og vitenskaplige interesseområder iforbindelse med undervisning og utøving av strykeinstrument.

Alle nye medlemmer får medlemskap for resten av 2022 samt medlemsblad for desember gratis. Ordinær kontingent fra januar 2023 faktureres ifbm. workshop.Les mer www.esta.no

Ved spørsmål, ta kontakt post@esta.no

Arrangør: ESTA Norge & Oslo Kulturskole

Hjertelig velkommen!