PAMELA DEVENPORT (USA)

Pamela Devenport er en ettertraktet og høyt skattet cellolærer og Suzukipedagog fra New York. Hun er Chair of Cello på School for Strings i NYC, hvor hun også underviser i pedagogikk. Hennes bok om cellometodikk «Cellostart» har blitt solgt i over 20 land.
Pamela har master i celloutøving fra Hartt School, University of Hartford, der hun senere ble leder for strykeseksjonen, og utviklet pensum for Suzukiutdanningen for cellister. Hun har også undervist på Cleveland Institute of music, og på en rekke kurs i regi av the National Cello Institute, World Cello Congress, Suzukiforbundet og ESTAs søsterorganisasjon American String Teachers Association.

Som foreleser har hun reist rundt i store deler av verden, og har bidratt på Suzukikongresser og andre strykerkongresser i bl.a. Storbritannia, Italia, Australia, New Zealand og Korea. Hun underviser i et vidt spekter av temaer; fra cellometodikk til kommunikasjonsteknikker, fra musikerfysiologi til lydens og klangens vidtrekkende effekter på mennesket. Dette er første gang hun besøker Skandinavia.

http://cellopam.com